Sohbet sitesine girmek için OK tuşuna basın. Choose an username yazan boşluga rumuzunuzu yazın ve Enter' e tıklayın.

Sohbet sitesine girmek için OK tuşuna basın. Choose an username yazan boşluga rumuzunuzu yazın ve Enter' e tıklayın.

ilk sohbet

15 Mart 2015 Pazar

Chatroulette Ban Açma Yöntemleri – Chatroulette Ban Kaldırma Yöntemleri

Chatroulette Ban Açma Yöntemleri – Chatroulette Ban Kaldırma Yöntemleri

Merhaba değerli ilksohbet.blogspot.com kullanıcıları bazen hatalı banlardan dolayı chatrouletten banlanabiliyoruz.Bu yuzden bizlerde sizler için araştırdık ve en iyi bir kaç chatroulette ban kaldırma yöntemini sizlere sunalım dedik.Konu alıntı yapılmıştır.Çünkü gayet sade bir dille anlatılmış.Eğerki takıldığınız bi yer olursa lütfen alt bölümden yorum olarak bize yazınız.
Eğerki bu aşağıdaki yöntemlerin işinizi görmediğini düşünüyorsanız lütfen proxy sitelerini kullanın.Proxy siteleri ne demek açıklayacak olursak mesela bir siteden banlısınız bu proxy siteleri size farklı bi ip veriyor sizde o verdikleri ip ile sitelere bağlanabiliyorsunuz.Bir nevi onların siteleri üzerinden giriş yapıyorsunuz.
Proxy siteleri bulmak için de google'a proxy site yazmanız yeterli yada proxy list.


1- Bildiğimiz üzere Chatroulette’nin güvenlik amacıyla kurduğu sistemler bizi banlayabiliyor. Fakat bu banned uyarısından kurtulmanın birkaç yolu var bugün ben size ilk yönteminden bahsedeceğim.

IP Adresi Değiştirerek Ban Kaldırma


Bu yöntemimizde yapmanız gereken modeminizi kapatıp biraz bekledikten sonra tekrar açmak bu sayede ip adresiniz değişecektir ve Chatroulette’ye giriş yaptığınızda banned uyarısı ile karşılaşmayacaksınız. Eğer modeminize reset attığınıza eminseniz fakat yine de banned uyarısı ile karşılaşıyorsanız biliniz ki siz sabit ip kullanıyorsunuz bunun için diğer yöntemlere göz atmanız yetecektir. Chatroulette’den her ban yediğinizde modeminizi kapa aç yaparak ip adresinizi değiştirebilir ve ban almamış gibi görünerek chatinize devam edebilirsiniz.

2- Bir önceki yazımda Chatroulette’de banlandığımızda nasıl banımızı kaldıracağımıza dair ilk yöntemi açıklamıştım. Bu yöntem birçok kişide işe yarar fakat yinede aranızda statik ip adresi kullananlar varsa onlar bu yöntemle banını kaldıramayacaktır. Sırf statik ip kullanan kullanıcılar için başka bir yöntemi bugün sizlere sunacağım.

IP Değiştirme Programları İle Ban Kaldırma


Birçok Chatroulette kullanıcısı uygunsuz davranışta bulunmadığı halde kullanıcıların şikayette bulunması üzerine ban cezası almaktadır. Statik ip kullanan kişiler ise bu banlarını Hide IP Platinum, Dns Jumper, Easy-Hide-IP ve Real Hide IP programlarından herhangi birini indirerek IP adresinizi değiştirebilir ve Chatroulette’ye giriş yaparak gönül rahatlığı ile sohbetinize devam edebilirsiniz.

3- Önceki yazılarımda ’de banlandığımızda tekrar nasıl Chatroulette’ye bağlanacağımızı, banımızı nasıl kaldıracağımızı birkaç yöntemle açıklamıştım. Eğer iki yöntemi de denediyseniz fakat hala ban sorununuz devam ediyor ise bu yöntemi de deneyebilirsiniz. Sizin işinizi göreceğini düşündüğüm bir yöntemi daha anlatıyorum.

Chatroulette’ye Farklı Adreslerden Girerek Ban Engelini Geçme


Eğer tüm yöntemleri denediniz fakat yine de Chatroulette’ye girdiğinizde banned diyorsa sizlere aşağıda sunacağım adreslerden herhangi birine girerek bu uyarıyı aşmış olacaksınız.
tr.chatroulette.comfr.chatroulette.comit.chatroulette.comsp.chatroulette.comes.chatroulette.comse.chatroulette.comjp.chatroulette.com
Yukarıdaki adreslerin dışında modeminize reset attıktan sonra aşağıdaki adreslerden de Chatroulette’ye giriş yapabilirsiniz.

http://aa.chatroulette.com/
http://ab.chatroulette.com/
http://ac.chatroulette.com/
http://ad.chatroulette.com/
http://ae.chatroulette.com/
http://af.chatroulette.com/
http://ag.chatroulette.com/
http://ah.chatroulette.com/
http://ai.chatroulette.com/
http://aj.chatroulette.com/
http://ak.chatroulette.com/
http://al.chatroulette.com/
http://am.chatroulette.com/
http://an.chatroulette.com/
4- Bundan önce Chatroulette’den banlandığınızda giriş yaparken banned uyarısını kaldırmak için sizlere birbirinden farklı tam 3 yöntem anlatmıştım. Şimdi ise bir diğer farklı yöntem olan dördüncü yöntemi anlatacağım. Bu yöntem diğerleri gibi ip değiştirme veya farklı bir adresten giriş yapma değil. Bu yöntem ile Chatroulette’ye mail gönderiyoruz ve onlar 20 dakika içerisinde ipnizdeki tekrar banned uyarısını kaldırarak sizlere güzel bir sohbet yapma olanağı sunuyorlar.

Chatroulette yönetimi ile banınızı açma yöntemi


1. Chatroulette’ye giriş yapın ve ban yediğinizi gösteren ekranda “WHY” a basın.2. Açılan kısmından “MY IP ADRESS” bu kısmı seçerek IP adresinizi kopyalayın.

Daha sonra e-postanıza girip yeni bir mail gönderme kısmına geliyorsunuz. Alıcı kısmına “wrongfulban@chatroulette.com “ yazıyorsunuz mesajınıza da

Hallo .
Sorry . I Dont know To Chatroulette’s disposition ..
Please Open My İp Adress …
MY İP ADRES : BURAYA KOPYALAYIN .
Thank’s You .
Bu maili yolladıktan ortalama 20 dakika sonra banınız kaldırılacaktır.


Etiketler:
chatroulette ban , chatroulette ban yedim , chatroulette ban kaldırma , chatroulette ban nasıl kaldırcam, chatroulette bandan kurtulma,chatroulette bazoocam , chatroulette banlanma sorunu, chatroulette ban kaldırma programı ,chatroulette ban süresi,chatroulette banlanma süresi,chatroulette ban açma 2012 

12 Post a Comment:

  1. ben istanbuldan escort funda siz değerli İstanbullu beylerin hizmetinizdeyim
    saatlik ucretim 20 tl mesaj yada arama bekliyorum mesaja cevap var .0.5.4.5.3.6.7.6.6.1.2.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

      Sil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. ist silivri nurettin bayan arkadaş ve
    dost arıyorum boy 168 kilo72 yaş 43
    0534 376 03 84

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  9. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  10. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  11. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil