Sohbet sitesine girmek için OK tuşuna basın. Choose an username yazan boşluga rumuzunuzu yazın ve Enter' e tıklayın.

Sohbet sitesine girmek için OK tuşuna basın. Choose an username yazan boşluga rumuzunuzu yazın ve Enter' e tıklayın.

ilk sohbet

26 Mart 2015 Perşembe

Video Cinsel Chat

Cinsel sohbet, Kullanıcılarımızdan gelen bilgilere göre yeniden tasarlanan bazı özellikler ekleyerek kameralı sohbet uygulamasını geliştirdik. Artık çok daha net ve mükemmel denilecek derecede kaliteli görüntülü sohbet yapabiliyorsunuz. Bundan dolayı cinsel sohbet ekibine teşekkür ederiz. Ayrıca sitemizi kıskanan ve çatlayan sibersahne yi kınıyoruz. Çünkü kendileri birşey beceremediklerinden olsa gerek hep sağa sola iftiralar atarak gündemde kalmaya çalışan küçük ve beceriksiz bir ekipler. Tabi ki öğrenecekleri çok şey var daha Ama ilk öğrenmeleri gereken; Başkalarını taklit ve kopya etmemektir.


Biz ne yaparsak aynısını yapmaya çalışan sibersahne bizim yarattığımız site ile dehşete düşmüş ve paniklemiş olsun . Öyle kendi sitelerinin kenarına alt sayfalarına Yok Şu site virüslüdür, yok şu site bizim düşmanımız yazarak o sitelerin isimlerini hem kötüleyip hemde onların isimleri ile kendilerine ziyaretçi çekmeye çalışan bu amatör arkadaşlarada bu ders olsun diyoruz .


KAMERALI SOHBET
Bu tarz siteleri çok sevdiğinizi bildiğimizden dolayı bizlerde webtabanlı projemiz olan kamerayla çalışan sistemimizi, websitesi versiyonu olarak yeniden internet piyasasına sunduk. Müşterilerimizle yapmış olduğumuz konuşmalarımız, kalite stantartlarına uyumlu, Google dostu ve teknolojinin son Video Chat sistemi codeclerini kullanan yazılımımızın tüm ihtiyaçları karşıladığı doğrultusunda birleşiyor. Yani eğer sizlerde odaları, kanalları gezip görecek olusanız bunu daha iyi anlayabilirsiniz

1 Post a Comment: