Sohbet sitesine girmek için OK tuşuna basın. Choose an username yazan boşluga rumuzunuzu yazın ve Enter' e tıklayın.

Sohbet sitesine girmek için OK tuşuna basın. Choose an username yazan boşluga rumuzunuzu yazın ve Enter' e tıklayın.

ilk sohbet

28 Nisan 2015 Salı

Kadini Baştan Çıkaran Hassas Yerler

Kadını Baştan Çıkaran Hassas Yerler

Bir kadının hızını artırmak, arabada ayağınızı gaz pedalına basarak arabanın hızını artırmaya benzemez. Aslında tamamen zıttıdır.
Bu karmaşık heyecana yolculuk, düzgün yöntemlerle yaklaşılması gereken hassas bir bilmece gibidir. İyi haber, bunun için iki ortak unsur vardır:
Kadını Baştan Çıkaran Hassas Yerler


1.Onun teni, derisi – en büyük organı

2.Onun beyni – en büyük erojen bölgesi

Bilimsel olarak basitçe baktığımızda, tenindeki sinir uçları mesajı beyne iletir. Yani sizin işiniz mesajın beyne saygılı bir şekilde iletilmesini sağlamak. Eğer dokunmak için can attığınız bölgelere direk ulaşmak gibi bir düşünceniz varsa, bu yolda karşınıza engeller çıkar ve mesajı beynine iletemezsiniz.

Tabi ki onun da dokunulduğunda hassas olduğu ve böylece beynine mesajın iletildiği yerler var. Ensesi, kulakları ve sırtını genel olarak bugüne kadar duymuşsunuzdur. Bunlar kadınlar için hassaslığı kanıtlanmış bölgeler. Ama tabi ki herkes farklıdır. Dokunduğunuz yerlerle ilgili verdiği reaksiyona göre onun için nerelerin hassas olduğunu öğrenebilirsiniz.

İpucu: Sizinle çıkarken, onun bilmeden nerelerine dokunduğunu gözlemleyin. Dudakları, kulağı, saçı vb. Bu size, buralara başkalarının da dokunmasında bir sorun olmadığını kanıtlar. Şimdi biraz taktik zamanı. İşte onun hızını istediğiniz noktaya getirebilecek bazı öneriler:
1. Kolunun ön tarafına dokunun. Bu masum bir başlangıç noktası ve çoğu durumlarda kolay bir giriş. Gözlerine bakarak konuşmaya devam edin ve bu sırada reaksiyonunu ölçün. Eğer kolunu geri çekerse durun. Öne doğru eğilir ya da gözleriyle konuşmaya devam ederse, işler yolunda demektir.




2. Baldırıyla oynayın. Kendi baldırınızı ovalayın ya da bir şey anlatırken birkaç kere üst üste kısa süreli baldırına elinizi koyup kaldırın. Bu, kazara bir dokunuş gibi hissedilecektir. Ayrıca bu size reaksiyonunu ölçmeye devam etme şansını da sunar. Eğer geri çekerse, ya da dokunmanız için bacağını iyice sabitlerse bir şeyler iyice ısınıyor demektir.

3. Elini tutun. El ve parmaklar duyguyu direk gösteren yerler olduğu için mesaj beyne direk iletilir.

4. Bel ve omuzlarının arasında kalan bölgeye dokunun. Dokunmak için can attığınız yerlere yaklaşıyorsunuz ama halen onun güvenlik bölgesinde olduğunuzu unutmayın. Bu noktada eğer geri çekilirse, biraz ağırdan al anlamına gelir. Eğer çekilmeyip biraz daha yaklaşırsa harika gidiyorsunuz demektir.

5. Onu yavaşça yanağından öpün. Yüzü hassastır. Nasıl oturduğunuzun önemi olmadan (sarılar vaziyette ya da arkasında) yanağına yavaş bir öpücük güven verir ve gerçekten yeteri kadar yavaş yapılırsa seksi olur. Buradan ayrıca kulağına ve ağzına doğru hafifçe yönelmeye başlayabilirsiniz. Eğer daha fazlasını istiyorsa bu beklenti getirecektir. Şu an çok kritik bir dönüm noktasındasınız. Kulağına gidebilir ve oradan da boynuna ve sonunda dudağına gitmek isteyebilirsiniz. Eğer tepkilerinden hala emin değilseniz bu süreci biraz daha uzatabilirsiniz.

6. Boynunu öpün. Bu çok güven verir ve oldukça seksi algılanabilir. Burada bir tepki vermezse artık kulaklarına doğru yol alabilirsiniz. Kulağı ağzına yakın olduğu için burada vereceği reaksiyonları iyi tartmak gerekir. Karşılığını bile verebilir. Dikkatli olun!

7. Dudağından öpün. Burada iki seçeneğiniz var. Onu sadece kısaca öpersiniz. Ya da ona gerçek bir öpücük verirsiniz (10-15 saniye). Veya onu öpmek için izin istersiniz. İki hareket de uygun ama ona sormak saygı duyduğunu ve kontrolün onda olduğunu göstermesi açısından önemli.

8. Kulağını öpün. Nazikçe kulağını öpün. Dudağını öptükten sonra kulağını öpmek sizi daha çok istemesine sebep olabilir. Eğer bu onu çılgına çevirirse (İnilti, nefes alma değişimi ya da beni tekrar öp gibi şeyler) … size söyleneni yapın!

Unutmayın beyler. Bunlar sadece birer yöntem. Herkes farklıdır. Bak, ölç, hisset ve dinle.

Bir önceki makalemizde

Aşk hayatınızda devrim yapmaya hazır mısınız ?   


ele almıştık değerli yorumlarınızı esirgemeyin .

2 Post a Comment:

  1. ben istanbuldan escort funda siz değerli İstanbullu beylerin hizmetinizdeyim
    saatlik ucretim 20 tl mesaj yada arama bekliyorum mesaja cevap var .0.5.4.5.3.6.7.6.6.1.2.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil