Sohbet sitesine girmek için OK tuşuna basın. Choose an username yazan boşluga rumuzunuzu yazın ve Enter' e tıklayın.

Sohbet sitesine girmek için OK tuşuna basın. Choose an username yazan boşluga rumuzunuzu yazın ve Enter' e tıklayın.

ilk sohbet

16 Mayıs 2015 Cumartesi

Kizlarla Sohbet Ederken Yapılmasi Gerekenler ilkler

Kızlarla Sohbet Ederken Yapılması Gerekenler ilkler

Kizlarla Sohbet Ederken Yapılmasi Gerekenler ilkler 2015
Kizlarla Sohbet Ederken Yapılmasi Gerekenler ilkler

ilksohbet ekibi olarak Kızla konuşurken ilk dikkat etmen gereken şey kendine güvenmen ve kendinden emin olmaktır. Sen kendinden emin olursan, kendine güvenirsen, kız da sana güvenir. Güven bir sohbetteki en önemli unsurdur. Kızlar dış dünyadan kendilerini koruyacak sığınacakları bir liman ararken aynı zamanda da onları heyecanlandıracak dalgaların peşinde koşarlar. Kendinden emin ve çevresine güven veren bir erkek, kızlar için sığınılacak bir liman ve dalgaları üzerinde çoşacak bir deniz gibidir.
İnsan güvenmediği birisiyle konuşmak ister mi? Hele ki bu bir kadınsa?
Kadına güven vermelisin. Bunu yapabilmenin ilk şartı samimiyettir. Kadına karşı rol yapmıyorsan, onunla konuşurken samimiysen, o da samimileşmeye ve sana güvenmeye başlar. Konuşurken samimiyet, kendine güven duygularını içinde hisset.

Kızlarla Hangi Konulardan Konuşulmalıdir Peki ?

Aslında kadınlarla konuşacağın konulardan önce, karizmatik bir konuşma tarzı nasıl olur? onu öğrenmelisiniz. Film izlerken karizmatik bulduğun bazı oyuncular olur. Kadınlarla konuşurken çok rahat, umursamaz ve kendini beğenmiş davranırlar.
Bu tür seni etkileyen bir oyuncunun hareketlerini kopyalayabilirsinsiniz. Filmi aç ve adamın kadınlarla nasıl konuştuğuna, nasıl bir tarzı olduğuna dikkat et.
Bunları kendine adapte etmeye çalış. O adam gibi olmak için çabala, bu çabaların senin kendine özgü bir karizma ve çekicilik oluşturmana yardımcı olacak. Taklitler asılları yaşatır. Asla, birinin taklidi olma.

Geldik can alıcı soruya. Kızlarla ne konuşmalı? Sohbet ederken farklılık yaratmak için birazcık ilgi çekici ve bilgi içerikli konulardan konuşmak her zaman için iyidir.
Mesela kızla her zamanki gibi sohbet ediyorsunuz. Muhabbet "Bugün ne yaptın? Nereye gittin?" den ileriye gitmiyor. O zaman "Geçen gün internette şöyle bir yazı okudum..." diye bir girişle sohbeti ilginç yerlere çekebilirsin.
Peki bu ilginç konular neler olabilir?
Astroloji
Numeroloji
Astral Seyahat
Burçlar
Tarih
Spor
Seyahat
Bu konulardan konuşabilmek için önce internette bazı araştırmalar yapmalısın. Sen konuya hakim olacaksın ki kız da seni zevkle dinlesin. Eğer konuşurken konuyu tam bilmediğini kıza hissettirirsen hiç bir anlamı kalmaz.
Kızın içinden "Ne kadar farklı bir çocuk. Genel kültürü de oldukça iyi. Bayağı şey biliyor." demesini istiyoruz. Bunun için senin bilgili birisi olman gerekiyor. Bu konuları araştır ve kızlarla sohbet sırasında bunları nasıl kullanabileceğini düşün.
Kadınları etkilemenin yolları üzerinde bir sürü kavşak vardır. Eğer takip edeceğin rotayı bilmiyorsan kavşaklardan yanlış yollara sapman kaçınılmaz olacaktır.
Doğru yolları bulman dileğiyle...
Bir önceki yazımızda yeni nesil kamerali sohbet konusunu ele almiştik onuda okumak için Tiklayınız 

2 Post a Comment:

  1. ben istanbuldan escort funda siz değerli İstanbullu beylerin hizmetinizdeyim
    saatlik ucretim 20 tl mesaj yada arama bekliyorum mesaja cevap var .0.5.4.5.3.6.7.6.6.1.2.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil