Sohbet sitesine girmek için OK tuşuna basın. Choose an username yazan boşluga rumuzunuzu yazın ve Enter' e tıklayın.

Sohbet sitesine girmek için OK tuşuna basın. Choose an username yazan boşluga rumuzunuzu yazın ve Enter' e tıklayın.

ilk sohbet

31 Mayıs 2015 Pazar

Kadinlar neden geç orgazm oluyor

Kadınlar, erkeklere oranla orgazm olmakta daha zorlanırlar. Kadınların, kendini sekse odaklayamaması orgazmı olumsuz etkiler.

Erkekler cinsellik konusunda görseldirler, kadınlar ise dokunsaldırlar. Yani erkekler gördüklerinden etkilenir, kadınlar ise dokunuşlardan… Burada bir başka önemli konu ise çiftlerin hem kendilerinin hem de partnerlerinin bedenlerini iyi tanımasıdır. Böylece hangi dokunuşlar hangi görünüş birbirini daha fazla cinselliğe hazırlamalarını yardımcı olacaklarını öğrenmiş olurlar. İlk başlarda orgazm problemi yaşayan çiftler, zamanla bedenlerini tanıdıkça bu problem ortadan kalkacaktır.

Kadınlarda orgazmı etkileyen psikolojik faktörler

Kadınlarda orgazmı olumsuz etkileyen bir başka konu ise, kişinin kendini sekse odaklayamaması ve dikkatinin dağılmasıdır. Bunu etkileyen şeyler şu şekildedir; iş stresi, ailenin ekonomik problemleri, ailevi problemler, çocuklarla ilgili sıkıntılar yani zihnen çok dolu olma gibi nedenler kişinin orgazm olmasını olumsuz etkiler.

Peki, bu durumda olan kadınlar neler yapmalı?

Sekse hazırlık: Çiftlerin kendilerini sekse hazır hissetmeleri için öncesinde duş alınması, gevşeme yöntemlerini kullanılması ve zihinde canlandırma yöntemi, ortamın seks için hazırlanması (çok sıcak ya da çok soğuk bir ortamın olmaması, ışıkların yeterli düzeyde olması, romantizmi artıracak müzik, mum gibi farklı şeyler kullanılması) fiziksel ve zihinsel olarak kendini sekse hazırlamasında etkili olacaktır.
sex2015 resim
sexe hazırlık
iletişim kurulması: Ön sevişme sırasında ve cinsel ilişki esnasında da iletişim kurulması, çiftlerin odaklarının cinsellik üzerinde olmasına yardımcı olacaktır. İsteklerinizin dile getirilmesi de cinselliğin istediğiniz yönde ilerlemesini ve orgazmın sağlanmasını kolaylaştıracaktır.
sexde iletişim 2015
sexde iletişim
Kasları uyarmak: Cinsellik esnasında bacak ve vajina kaslarını, çok sık olmamakla birlikte kasıp gevşetme orgazmı kolaylaştıracaktır
sexde kasları uyarmak 2015
sexde kasları uyarmak
Pratik yapmak: Orgazm olmakta zorlanan kişilerin yalnız başınayken egzersizler (Kegel egzersizleri) yapması orgazmı kolaylaştıracaktır.
sexde pratık yapmak
sexde pratık yapmak
seks pozisyonları: Cinsel ilişki esnasında pozisyon zenginliği, orgazmı etkileyen noktalardandır. Vajinal orgazma ulaşmak isteyen kadınlar, seks esnasında üste geçerek penisin klitorisi uyarmasını ve penis derinliği kontrolünü de sağlayarak orgazma ulaşabilirler. 
Bir önceki maklemizde camzu tr sohbet i Ele almıstık onuda okumak isterseniz Buraya Tıklayınız.
Yorumlarınınızı Eksiz Etmeyiniz
Devamını Oku

28 Mayıs 2015 Perşembe

İlk Sohbet Kameralı İlk kez Chata Girenler

İlk sohbet chat sitesi fırlama gibi kopya yazıları açan ismini vermek istemediğim gereksiz basit site sahiplerine bir kaç sözüm olacak,Götleri yemediğinden, Kendi domain adlarıyla bizim adımızı alamayan bazı site sahipleri farklı çakma fake hesap açarak ' İlk Sohbet ' Blogu gibi başka siteleri reklam atıp aklı sıra siteden bir kaç adam çekmek :) Lan gerizekalı madem amacın para kazanmak,burada iki üç adam için reklam atıyorsun bu kadar düşmene gerek yok :D bu şekil zaten bir bok elde edemezsin .. Ayrıca benim sohbetten bir gelirim yok dalgasına göre takılıyorum ve ortamda bulunan şahıslar kafalarına göredir ne kadar reklam atsanız boş bikere ;) O Yüzden bir tarafınız kaşınmasın kim nedir, ne yapmak istiyor,ayığım :) Boş gereksiz şeyler olduğu için henüz takmıyorum! Daha farklı sizlerden daha önemli işlerim olduğundan sizlere zaman ayıramıyorum :-* Ama böyle sahte blog domain hesapları açıpta birşeylerin arkasına saklanmayın O site bizim değil gibisinden laflar edeceksiniz karı gibi kıvıracaksınız :D Oyüzden efendi olun yolunuza bakın :) Dalgama taş atmayın dalganızı bozarım ;) Noldu niye böyle oldu demeyin .. İlk sohbet ve Sohbet camda gibi ismini vermek istemediğim site ve site sahipleri. ! ;)
Devamını Oku

Bedava Camlı Sohbet Kamerada +18

KIZLARLA CANLI SOHBET
Bedava Camlı sohbet arkadaşlık sitelerinde kameralı sohbet eden seviyeli kız erkek dostluklar arayan insanların hepsi sahtekarların tuzagına düşmekte, kameralı camlı sohbet isteyenler para ücret ödeyerek kamerada sohbet ediyor üstelik üyeliksiz adı altında geçen cogu sitelerin %70 Sahtkarlık yaparak amaçları kişiler üzerinden para kazanmak. Bunlar kanmayın kameralı üyeliksiz sohbet istiyorsanız sohbet yurdum kameralı chat odasına gelip üye olmadan Bedava bir çok bay bayan arkadaş tanıyınız.
Devamını Oku

Sibersahne Kameralı Sistem

KAMERALI SOHBET
Sibersahne Kameralı sohbet, odasına girerek ücret vede kayıt olmadan giriş yapmanıza gerek olmadan,Siber sahne de arkadaşlık edinin. Siber char sitelerinin 2015 yeni sistemi siz sohbet chat seven insanlara Camlı sesli eğlenceli muhabbeti sınırsız üye olmadan kız ve erkeklerle tanışmanız için sağlam kaliteli alt yapısı ile sizleri beklemekte.Sibersahne Omegle sohbet chat odaları sınırsız direk sohbet ücretsiz kamera.
Devamını Oku

Kameralı Sohbet Sitesi Ücretsiz Online

Kameraliarkadaslik.blogspot.com : Kameralı sohbet odalarına katılarak gerçek sohbet ederek dul bayan arkadaşlık,Dul erkek arkadaşlarla,Genç kızlarla tanışıp görüşüp cam açarak camda sohbet edinebileceğiniz kameralı chat sitelerinde yalan dolan olmadan sizlerde katılarak bu kalabalık sohbet dünyasında yerinizi bulun. Üyeliksi sohbet edebilirsiniz fakat üye olmak isterseniz yine ücret ödemeden 10 aniye içerisinde kayıt olabilirisiniz. +18 yaş üstü kızlarla ve gen delikanlılar sohbet etmek isteyenler seviyeli saygılı anlayışlı hoşgörülü muhabbet odalarına bağlanın.
Devamını Oku

26 Mayıs 2015 Salı

Camzu 2015 camzu türk tr

Camzu 2015 camzu türk tr

Camzu
Camzu sistemlerin yeni adı ile artık birçok aramalarda ön plana çıkarak yeni adresi artık ilksohbet.blogspot.com  olmaktadır. Camzu kameralı sohbet odaları sanal alemden bir çok başarı olarak geçmişi güzel bir kitliye sahip olamaktadır. Lakin camzu sitesi mahkeme kararı ile kapanmasının ardından insanlar farklı adreslere yönelemelere başlıyarak kendilerine en uygun camzu sitesini aramaktadır. Dolasıyla netkolay ve seslilobby camzu sohbet sistemleri günümüzü hızlı bir şekilde giriş yaparak online sesli sohbet kullanıcılarını gene etkilemeyi başlamıştır.

Türkiyenin ve yurtdışı camzu ziyaretcileri artık tek çatı altında buluşarak yeni mekan artık https://ilksohbet.blogspot.com sayfası oluyor. Ortalama günde binlerce insanın katılımı ile kızların ve erkeklerin yoğun girişleri ile arama motorların en gözde sitelerinde biri haline gelmekteyiz. Bazı platformlar camzu adına bir çok çalışmalar yapmakta olduğunu görmekteyiz. Ama ne yazıkki camzu sitenin değişmeyen salonlarından biri haline gelmekteyiz. Yalnız camzu sitesi geçmişine bakarsak yüzlerce misafir eşliğinde hayatımıza yenilikler katmaya devam etmekteydi.

Konumuzun ana kaynağı ise camzu kameralı sohbet odaları ve camzu mobil giriş sağlamak için bir çok siteler ile camzu.mobi adresi ile sizlere ceptelfonlarından giriş sağlayarak camzu.mobi sayfamızı faliyate sokmatayız. İsterseniz camzu mobi sitemize katılarak dilediğiniz yerden camzu sesli sohbet kanallarımıza giriş sağlayabilirsiniz. internet tarihinde hiç bu kadar basit bir sistem ile karşı karşıya kalmadığını altını çizerek dile getirmek isterim. Sadece takma adınızı yazarak oldukca basit bir şekilde üç hamle ile hızlı camzu sesli chat odalarına katılabilirsiniz.

Dört farklı bir kamera eşliğinde ve sade şık tasarımı ile değerli konuklarımı etkilemek ve büyülemek adına birbirinden benzer çalışmalar yaparak kullanıcılarımızı ne isteklerini öğrenmek isteriz. Saygı değerli konuklarımız kişisel özel odalar ve sizlere özel renk seçenekleri sayesinde kendinize en uygun bir tasarım ile kendi göz zevkinize göre ayarlabilir isterseniz tam ekran seçeneklerini kullanarak full ekranda sohbet etmenizi sağlayabiliriz. Sanal alemden bir benzerini bulamıçağınız rakipsiz tek site olamaktan onur duyarak insanlara hizmet etmeye devam etmeden hiç kaçınmadan başarılı bir şekilde yolumuza devam edıyoruz. Hayatın bizlere verdiği armağını en iyi şekilde değerlendirmek dileklerimizle sağlıcakla kalınız. ilksohbet.blogspot.com ve camzu ekibi sunur. Hayat paylaşmakla güzeldir…
Devamını Oku

19 Mayıs 2015 Salı

penis büyütme teknikleri 2015

penis büyütme teknikleri 2015

ilk sohbet olarak bu makaleyi sizler için ekledik.not: makale alıntıdır.
Penis büyütme teknikleri – Penis büyütme egzersizleri – Elle penis büyütme – Doğal yöntemlerle penis büyütme gibi bütün sorularınıza tatmin edici cevaplar ve çözümler bulmaya çalışacağız.

Penis büyütme hakkında üç temel yöntem:


penis büyütme teknikleri 2015
penis büyütme teknikleri 2015

Yatakta cinsel performansını artırmanın ve sıkı bir ereksiyonun yolu penis boyutunu büyütmekle mümkündür. Penis buyutme pazarında oldukça çeşitli ürünler mevcut durumda, tabi her ürünün kendine göre yöntemleri var.


Bizi ilgilendiren, bu ürünlerin içinde ilaç, alet veya tıbbi (ameliyat) bir yöntem uygulamadan kendi kendimize egzersizleri uygulayarak en iyi sonucu alıp penisimizi büyütebilir miyiz? Yazının devamında sizlere bunların yöntemlerini anlatmaya çalışacağım. Eminim penis büyütme hakkında oldukça fazla yazı, makale okumuş video izlemişsinizdir. Aklınızın bir kenarında her zaman şu soru vardır. Bu gerçek mi? gerçekten penisi büyütmek mümkün mü? Mümkünse bile ben bunu yapabilir miyim? Penisi büyütebilir miyim? Egzersizleri kendi başıma çalışabilir miyim? Bütün bu kafanızdaki sorulara cevap bulmaya çalışacağız. Fakat burada şunu not düşeyim, piyasada mevcut çeşitli ürünlerin etkinliği hakkında herhangi bir açıklama yapmak yerine, üç farklı penis büyütme egzersizi ile bu sorulara cevap bulmaya çalışacağız.

Bu egzersizleri yapmanın çok iyi olduğu hakkında endişeleriniz olabilir. Farklı erkekler farklı egzersizlerle farklı sonuçlar yaşayabilirsiniz. Ancak, burada göstereceğim üç egzersizle çoğu erkek çok faydasını bulacaksınız.

Bu egzersizleri doğru ve tutarlı yaparak, penisin uzunluğu ve kalınlığında artışlar mümkün olacaktır.

Uzun yıllar boyunca, elle penis geliştirme egzersizlerinin penis boyutunu büyüttüğünü uydurma olarak düşünenler olmuştu.

Şimdi, bu durumun böyle olmadığı uzmanların açıklamaları ile çok daha iyi anlaşılıyor. Elle yapılan egzersizleri binlerce yıl boyunca bütün medeniyetler, kabileler başarıyla kullanılmaktadır ve pek çok kültürde yaygın uygulamalar vardır. Porno yıldızlarının ve Amerikalı erkeklerin birçoğunun uyguladıkları, profesyonel yöntemlerde var. Bunlar uzman ekiplerce hazırlanmış görsel, işitsel eğitim şeklinde ücretli ürünlerdir. Hiçbir kimyasal ilaç veya ameliyat gibi durumları yaşamadan elle evde yapılabilecek profesyonel ürünler ama söylediğim gibi bunlar ücretli ürünler türkiyedede mevcut isterseniz ÜRÜNLER bölümünden baka bilirsiniz biz dönelim yazımıza


Egzersizin penise etkileri nelerdir?

Penise uygulanan germe ve çekmelerle, penisin dokuları genişletebilir. Hücresel bölünmeler meydana gelerek. Penis boyutunda ve kalınlığında bir artışa sebep olur.

Penis büyütme hedefine ulaşmak için elle yapılan egzersizlerde bazı temel unsurlar vardır bunlar germe, sıkma, esnetme.  Bu sistemleri doğru uyguladığınız sürece mutlaka sonuç alırsınız bunlar denenmiş sonuç alınmış yöntemlerdir.

  1. Temel Esneme Egzersizi

  
penis büyütme teknikleri
Penis için en temel germe egzersizi penis başının parmaklar ile tutup diğer elin bileğini destek yaparak vücuttan uzaklaştırmaya çalışmaktır. Yaklaşık on saniye çekip serbest bırakılmalı.

 Resimde görüldüğü şekilde elleri değiştirerek farklı yönlere uygulama yapılmalı bu egzersizi beş dakika uygulaya bilirsiniz amaç penis dokusu üzerinde stres oluşturarak dokuların genişlemesini sağlamaktır.

2. Islak Jelq Egzersizi


penis büyütme teknikleri

Jelqing yaygın olarak penis kalınlığını artırmak amacıyla gerçekleştirilir. Kısmen dik penis dip kısmından başparmak ve işaret parmağı ile uygun şekil yapılır.

Daha sonra, penisin kafasına doğru kan sağma işlemi yapılır. Çoğu zaman, bu egzersiz biraz rahatsızlık verebilir penisi tahriş etme riskinden dolayı bu işlemi ıslak yapıyoruz. Burada temel amaç dipten uca doğru sağma yapmaktır. Tahriş olayını engellemek için ıslatma veya az miktarda krem penisin üzerine sürülerek, ıslak jelq gerçekleştirilir.

3. İplik Yöntemi


Eğirme yöntemi olarakda bilinir. Çalışma tarzı oldukça basittir, penis başının etrafından kavranır ve dairesel bir şekilde (tabiri caizse) twirled edilir.

Bu öncelikle bir uzatma egzersizidir, ancak biraz kalınlaştırmada sunabilir.

Not: Bu penis geliştirme egzersizlerini kullanmak isteyen herkesin bunları yapmak için doğru yolu detaylandırma ve daha fazla araştırma yapması GEREKİR. Burada yer alan üç yöntem en basit ve olayın temelini anlatmaya yöneliktir.
 Bir önceki makalemizde okulda nasıl popüler olunuru işlemiştik isterseniz buraya Tıklayarak onuda okuya bilirsiniz.
Değerli yorumlarınızı bekliyoruz.
Devamını Oku

17 Mayıs 2015 Pazar

Okulda Popüler Olmak ve Okulda Popüler Olmanin Yollari

Okulda Popüler Olmak ve Okulda Popüler Olmanin Yollari

 İlk Sohbet olarak sizlere nacizane önerilermiz :
Okulda popüler olmak önemlidir. Neden mi ? Çünkü herkes bilir ki okul döneminde sevilen, aranılan, merak edilen hatta takip edilen kişi olmak hem ruha hem de benliğe iyi gelir. Popüler insanlar takdir edilirler. Popüler insanların etrafları kalabalık, arkadaş grupları geniştir. Popüler insanları söyledikleri sözler adeta birer kural gibidir ve herkes buna uymaya dikkat eder… Sonuçta popüler kişi olmak iyidir, okulda popüler kişi olmak ise paha biçilmezdir… Peki, okulun popüler öğrencileri arasına girmek için ne yapmalısınız?
Okulda popüler olmak için dikkat etmeniz gereken bazı küçük adımlar vardır. Doğru bir strateji ile siz de okulun aranılan kişileri arasına girebilirsiniz...
Nasıl mı?

1-) Öncelikle hatırlamanız ve asla unutmamanız gereken ilk kural kendinize güvenmeniz gerektiğidir. Kendinden emin ve güvenli insanlar çevre iletişimlerinde çok daha etkin karakterler olarak karşımıza çıkarlar. Hiç kimse ezebileceği, üzerinde üstünlük taslayabileceği karakterlere prim vermez. Bu nedenle okulda popüler olmak istiyorsanız kendinizden emin olmalısınız.

2-) Bir ya da birkaç konuda kendinizi geliştirin, iyi olun. Derslerinizin iyi olması, bir spor dalı ile ilgilenmek, iyi çizim yeteneğine sahip olmak gibi özel yetenekler okulda popüler olmanızı sağlayacak etkenlerdendir. Bu nedenle okulda popüler olma hedefinize sizi sadece eğlenceli olmanın ulaştırmayacağını bilin ve kendi gelişiminize önem verin.

3-) Kitleleri peşinden sürüklemek önemlidir evet ama bu diktatör bir yönetim biçimi değildir. Çevrenizi yönetmeye kalkarsanız elde ettiğiniz popülariteyi yitirirsiniz. İnce çizgilerin farkına varmalı, uyumlu, sağlıklı iletişim kurmaya dikkat edilmelidir. Kimse huysuz ve sürekli arıza çıkaran mızıkçı karakterleri uzun süreli sevmez.

4-) Okulda popüler olmak demek bazı sorumlulukların da farkında olmak demektir. Söyleyeceğiniz sözler, yapacağınız hareketler sizi takdir hatta taklit edenler tarafından izleneceğinden kendini geliştirmek önemlidir.
5-) Popüler insanların etrafları kalabalık olur ve herkesten çok arkadaşları vardır. Eğer okulda popüler olmak istiyorsanız işe arkadaş çevrenizi geliştirmekle başlamanız lazım.
6-) Arkadaş edinmek önemlidir. Çevrenizi genişletip, kendinizden emin hiç kimse tarafından ezilemez bir profile sahip olduktan sonra etrafınızdaki insanlara değerli bir şeyler vermeye başlamanız lazım. Örneğin; eğlence, partiler hatta çöpçatanlık yapmanıza yardımcı olacak ortamlar yaratmak. Biraz açalım, popüler insanlar diğerlerini peşlerinden sürüklerler. Onların organize ettikleri partiler (doğum günü, yılbaşı…) unutulmazdır. Eğlenceli ortamlar yaratmak popüler insanların başarabildiği en önemli özelliklerdendir. Tüm kitleleri peşlerinden sürükledikleri için de okulun en güzel ve en yakışıklı bireyleri onların etrafında konumlanır. Bu da çöp çatanlık yapmak için ideal bir ortam demektir.
Devamını Oku

16 Mayıs 2015 Cumartesi

Görüntülü Sohbet ile Kamerada yazışmalı sohbet

Selam sohbet sever bay ve bayan arkadaşlar sizler için Görüntülü Sohbet sitemizde elimizden geldiği kadar tüm sohbet sistemlerini bir araya toplayacağız. Görüntülü Sohbet etmek isteyen erkek ve kızlar ile ücretsiz sohbet üyeliksiz chat yapmanın en güzel en özel ve sıradışı eğlenceli bu ortamında kız arkadaş,bayan arkadaşlık,ve erkek arkadaşlar ile görüşerek yalnızlığınıza bir sın verebilirsiniz. Dikkate alırsanız sizlerde gerçek bir arkadaş bulacaksınız online sohbet odalarında üye olmak kayıt olma derdi felan yoktur direk girerk seviyeli sohbet edin. Yazışarak yazışmalı sohbet chat sever ve sesli görüşerek sohbet etmek isteyenlerin ortak noktada buluştuğu tek chat mekanı.
Devamını Oku

Kizlarla Sohbet Ederken Yapılmasi Gerekenler ilkler

Kızlarla Sohbet Ederken Yapılması Gerekenler ilkler

Kizlarla Sohbet Ederken Yapılmasi Gerekenler ilkler 2015
Kizlarla Sohbet Ederken Yapılmasi Gerekenler ilkler

ilksohbet ekibi olarak Kızla konuşurken ilk dikkat etmen gereken şey kendine güvenmen ve kendinden emin olmaktır. Sen kendinden emin olursan, kendine güvenirsen, kız da sana güvenir. Güven bir sohbetteki en önemli unsurdur. Kızlar dış dünyadan kendilerini koruyacak sığınacakları bir liman ararken aynı zamanda da onları heyecanlandıracak dalgaların peşinde koşarlar. Kendinden emin ve çevresine güven veren bir erkek, kızlar için sığınılacak bir liman ve dalgaları üzerinde çoşacak bir deniz gibidir.
İnsan güvenmediği birisiyle konuşmak ister mi? Hele ki bu bir kadınsa?
Kadına güven vermelisin. Bunu yapabilmenin ilk şartı samimiyettir. Kadına karşı rol yapmıyorsan, onunla konuşurken samimiysen, o da samimileşmeye ve sana güvenmeye başlar. Konuşurken samimiyet, kendine güven duygularını içinde hisset.

Kızlarla Hangi Konulardan Konuşulmalıdir Peki ?

Aslında kadınlarla konuşacağın konulardan önce, karizmatik bir konuşma tarzı nasıl olur? onu öğrenmelisiniz. Film izlerken karizmatik bulduğun bazı oyuncular olur. Kadınlarla konuşurken çok rahat, umursamaz ve kendini beğenmiş davranırlar.
Bu tür seni etkileyen bir oyuncunun hareketlerini kopyalayabilirsinsiniz. Filmi aç ve adamın kadınlarla nasıl konuştuğuna, nasıl bir tarzı olduğuna dikkat et.
Bunları kendine adapte etmeye çalış. O adam gibi olmak için çabala, bu çabaların senin kendine özgü bir karizma ve çekicilik oluşturmana yardımcı olacak. Taklitler asılları yaşatır. Asla, birinin taklidi olma.

Geldik can alıcı soruya. Kızlarla ne konuşmalı? Sohbet ederken farklılık yaratmak için birazcık ilgi çekici ve bilgi içerikli konulardan konuşmak her zaman için iyidir.
Mesela kızla her zamanki gibi sohbet ediyorsunuz. Muhabbet "Bugün ne yaptın? Nereye gittin?" den ileriye gitmiyor. O zaman "Geçen gün internette şöyle bir yazı okudum..." diye bir girişle sohbeti ilginç yerlere çekebilirsin.
Peki bu ilginç konular neler olabilir?
Astroloji
Numeroloji
Astral Seyahat
Burçlar
Tarih
Spor
Seyahat
Bu konulardan konuşabilmek için önce internette bazı araştırmalar yapmalısın. Sen konuya hakim olacaksın ki kız da seni zevkle dinlesin. Eğer konuşurken konuyu tam bilmediğini kıza hissettirirsen hiç bir anlamı kalmaz.
Kızın içinden "Ne kadar farklı bir çocuk. Genel kültürü de oldukça iyi. Bayağı şey biliyor." demesini istiyoruz. Bunun için senin bilgili birisi olman gerekiyor. Bu konuları araştır ve kızlarla sohbet sırasında bunları nasıl kullanabileceğini düşün.
Kadınları etkilemenin yolları üzerinde bir sürü kavşak vardır. Eğer takip edeceğin rotayı bilmiyorsan kavşaklardan yanlış yollara sapman kaçınılmaz olacaktır.
Doğru yolları bulman dileğiyle...
Bir önceki yazımızda yeni nesil kamerali sohbet konusunu ele almiştik onuda okumak için Tiklayınız 
Devamını Oku

10 Mayıs 2015 Pazar

Yeni Nesil Kamerali sohbet


Yeni Nesil Kamerali sohbet

Kameralısohbetler
Yeni Nesil Kamerali sohbet
  • Kameralı sohbet denilince ilk akla gelen tabiki ilksohbet.blogspot.com.com gelmektedir. İnternet ve sanal dünyasının en kalabalık sitelerinde biri olan görüntülü sohbet odaları olarak türkiye genelinde bir ilk geçekleştirerek kameralı sohbet sevenleri etkilemeyi başardık. 2012 senesinde 2015 girmemize yakın bir süre zahıfında yeni şerefine canlı sohbet katılımcıların gözdesi olmaya devam ediyoruz.

  • Yeni nesil kameralı sohbet, odaları sayesinde sevgili ziyatercilerimizin ilgi odağı olarak sohbet, dalında bir çok ilklere imza atarak bir marka haline gelmeye başladık. Arama motorlarında sayesinde sesli chat peryodunda kendimizi ispatlamak için sesli panel sayesinde ve hd görüntülü sohbet konuşma yeri olarak ücretsiz ve üyeliksiz bir şekilde hizmet sunmaktayız.

    Sesli sohbet siteleri gibi her misafirmize kendine ait odalarımız olamasada eşsiz muhabbetimiz sayesinde bizleri tercih eden bay ve bayan yetişkin kişiler günümüzde dolasıyla https://www.ilksohbet.blogspot.com/ sayfalarımızı ziyaret etmektedir. Amacımız ise sohbet sevenlerini tek bir çatı altında toplayarak en eğlenceli arkadaşlık sitesi olmayı hedeflemizdir.

    Her kullanıcıya özel olarak hazırlanan sohbet kanallarımız ister seviyeli sohbet isterce cinsellik açısında cinsel arzularını paylaşmak gibi çeşitli odalar mevcut olmaktadır. Kameralı canlı sohbet salonlarında bedava sohbet servisleri bulunmakta olup yüzler misafirimizin arasında yeni yerinizi almanız hiç bu kadar basit hale gelmemişti. Hiç bir eklenti indirmeden tasarladığımız sesli sohbet sitemiz sadece adobe flash player sistemi üzerinde çalışarak en hızlı sohbet seçeneklerinden biri olmaktadır.

    Dilerseniz telefonlarınızdan mobil adobe flash player son sürüm indirmeniz ardından ve hemen ardından ise mozilla mobil firefox için adobe flash player son sürüm yüklereyek cep telefonuza inen tarayıcı sayesinde anında ilksohbet.blogspot.com sesli chat odalarına bağlana bilirsiniz. Tatildeyken iş hayatınızda yada gezerken bile kolayca katılabilir, yeni insanlar ile tanışa bilirsiniz. Sınırısız kameralı sohbet seçeneklerini hiç fırsat kaçırmadan aramıza girerek ve sadece takma adını yazarak bağlanmanızı isteriz.
    Devamını Oku

    9 Mayıs 2015 Cumartesi

    Chatrulet rusya ru

    Chatrulet rusya ru

    chatroulette
    Chatrulet rusya
    Sesli chat rulet sohbet sitesi platformunu siz değerli konuklarına bilgi vermek istedik. Chat rulet siteleri hayatımızın bir bölümü olmaya devam ediyor. Chatrulet rusya sesli site bir dünya markası olmaya hedefleyerek kendi dalında başarı olmanın faydalarını aramak için bir etkinlikler düzenlemekte, ve https://www.ilksohbet.blogspot.com sayfamızın içeirk ve kategorileri ile butür aramalara sitemizede atarak bizim chatrulet rusya sesli sitemizi rusya’da yaşayan insanlara tanıtmak için bu şekilde bir makale hazırlamayı düşündük; Tabiki bildiğiniz gibi google ve diğer arama hacmi yüksek olan motorlar ve örümcekler sayesinde tanıtımı yazılarımızı okuyarak seslilobby.com sesli sohbet odalarımızı ziyaret ederek sitemize katkıda bulunduğunu şüphepsiz sizlere söylemek isterim.

    Chatrulet rusya sesli sohbet siteleri günümüzün insanları tarafında pek bilinmesede profesyonel ekibimizin yaptıkları çalışmları sayesinde bütün chat rulet sevenlerine kendimizi kanıtlamak amacı ile tanıtımlar yapıyoruz. Bunu sayesinde insanlar sesli chat rulet kullanıcılarını aramıza alarak en güzel sohbet keyfini yaştıyoruz, onlara ücretsiz sistem sayesinde yenlikler katarak ve sesli sohbet aramalarında boy götermek adımızı dilden dile söylentiler oluşturmak için farklı farklı çalışmalar yapıyoruz.

    Chatrulet rusya, benzeri siteler peryodunda sürüsü ile chat random yada omegle, omegla, +18 tarzında sitler var olmaktadır. Türkiye’nin iletişim konusunda bunun gibi araçların önde görüldüğü siteler olmasına rağmen katılımcıların sitemizi tercih etmesi gerçekten ekibimizi mutlu edıyor. Dolasıyla şunu demek isterim sanal alemden hiç bir şekilde aynı sistemi başka bir sitelerde olamıcağını dile getirmek isterim. Dilerseniz sesli sohbet odalarını gezerek bir eli olmayan tasarım ce kodlama versıyonlarını kusursuz olarak tasarlayıp sesli sohbet sevenlerine sunduk.

    Diğer rakip olarak gördükleri arkadaşlarımızın buna benzer bir çalışma yapsada malesef aynısını yapmaları münkün olmayacaktır. Sadece ilksohbetblogspot.com ve diğer alan adlarımıza özel olarak hazırlandığımız alt yapı sayesinde insanları etkilemeyi başararak yenlikleri misafirlerimizle paylaşmayı kararkıldık. Buda bize bu zorlu parkurda bir marka haline getierek chatrulet rusya sesli site olmayı ve büyüleyici olmayı ruysada katılım yapanlara kanıtladık. Bakalım ilerleyen günlerde ise yeni projelere imza atarak türkiye’nin en iyi siteler arasında liderlik için boy göstermek tabiki bizleride mutlu edeceğine inanıyorum. İlk sohbet  BİR TUTKUDUR !
    Devamını Oku

    Sesliradyo.com Sesli radyo

    Sesli radyo sohbet sitesi müzik ve radyolu sohbet eğlence mekanlarından biri olan sesliradyo.com canlı sohbet sitesi hizmete kapanmıştır. Fakat bu adres üzerinden bizlere katılabilirsiniz. Sesli radyo chat kanalı, Sesli radyo sohbet odaları, Sesli radyom sohbet Sesli radyo mobil telefon girişi facebook hesabı üzerinden girişi olan chat kanalımıza sizlerde tek tuşla bağlanın.
    Devamını Oku

    YaseminSesli.com Sohbet Yasemin sesli

    Yasemin sesli sohbet sitesi bedava ücretsiz sohbet sitesi olan yaseminsesli.com chat odaları kızların vede erkeklerin sohbetten iğrendiği eski bir chat yazılımıdır. Sesli sohbet sitelerin en çirkin ve üyesiz chat sitelerinden biri olan yaseminsesli.com kamerali chat kanalı amaç üye toplamak ve onların üzerinden para kazanmak adına açılmıştır üstelik bunu sağa sola reklam atarak yapmaya çalışan geribeyinli insanların yönettiği kanaldır :)
    Devamını Oku

    8 Mayıs 2015 Cuma

    Sohbet Camda Ücretsiz Cam Sitesi

    Camlı sohbet camda chat
    Sohbet camda kameralı canlı sohbet odalarında sohbeti camda yapmak istiyorum veya camlı sohbet etmek istiyorum diyenlere bir çok seçenekler sunuyoruz. Camda sesli sohbet mi yoksa görüntülü sohbet mi yapmak istersiniz. Buna karar vermek zordur tabiki hepsini bir arada yapmak istersini öyleyse hemen ücretsiz olarak camdasohbet sitesine bağlabıp keyifli eğlenceli zamanlar geçirin cam sohbet odalarına ve kanallarına telefondan mobilden bağlanmak için aynı linki yazmanız gereklidir mobil uyumlu cam sohbeti.
    Devamını Oku

    Seslilobby sitelerine benzer siteler sibersahne

    Seslilobby sitelerine benzer siteler

    chatodalari
    Seslilobby sitelerine benzer siteler
    Adelet mülkün temeledir diyerek konumuza giriş yapmak istedik bazı insanlar adelet ararken bazıları adeletsizliğin karşısında kalmaktadır. Bir çok seslilobby sitelerine benzer siteler yaratmaya çalışmaktadırlar. Aslında bizim kurduğumuz siteler ise benzeri yapmaya çalışan bir çok insanlar öne sürerek hoşumuza gitmekte, neden google aramalarında rekabet yaratmak kadar güzel bişey olmadığını düşünuyorum bunlardan biri ise bir kaç site var aklımda belki yüzlerce insan oğlu işte bazıları bir başkasının başarısının arkasına sığnarak başarı elde etmek isteyenlerin sadece acizlikleri olduğunu söylemek isterim. Ne yazıki tamamen acı verici ve hüsranlıklar dolu bunları yaptıkları sadece çocukluktan ibarettir sanıyolar sitelerin koplayalarak yada temanın aynısını bularak liderlik yada başarlı olmayla hedeflediklerini sanarlar işte kısa bunlardan bahsetmek istedim.

    Bunların çoğu tamamen saçmalıktır. Bir tasarımcı ve seo cu olarak fikirlerim site kopyalarak ve siteleri bir benzeri yaparak başarı elde etmek sadece özetilik olduğunu düşünuyorum istesem bir siteyi isteiğim gibi yerlere alırım ve rakip gördüklerimle her türlü oyanarım lakin bazı site tasarımcıları ise bizleri blog sitelerine ekleyım seslilobby link verekre spam yada doğal bağlantıya düşürmek için ellerinde geleni yapmaya çalışıyor .)))) sadece gülmek isterim bu konuyo bu işi gerçekten bilen kişiler her türlü önlemleri almasını bilmelidir. Sadece google araçlarından bağlatılara göz atarak gelen linkleri ret etmek yeterli olduğunu söylemek isterim. Bu salak adamlar ise o kadar siteleri kopyalama yada link çıkana kadar okadar zamana yazık dıyorum.

    Siz aylarca uğrasın bizler ise sadece gelen linkleri bağlantılarını red ederek yarım saat içinde kurutula bilirsiniz. Bakalım birde bir kaç deney ben yapmak istedim google platformlarında siteler nasıl gider nasıl silinir aynı lekilde ben yapmak istedim ama herkesin taktik çalışması farklı olduğu için ilerleryen günlerde görceğiz herkes çorbasını üflüyerek yermış bizler seslilobby.com ekibi olarak kepçeyle yiyelim kim bilir kesinllikle 20 yaş altı cocukların işi olduguna inanıyorum bunları bunlar yaptıkları çocukca konular bu yazdıklarımda başka sitede görmessem hiç şaşırmam .))) dıyorum seslilobby adresini spam düşmesi tamamen benım elimde olan ve bazı çalışmlarımdan gelen kaynaklar yüzünden ve ihmalizliğim yüzünden olmaktadır. Yoğun çalışmalarımın ardından bir süredir siteleri takip edemiyordum. Son zamanlar ise birden fazla siteler ile çalışmalara hiç hız kesmesden devam etmeye karar kıldım. Şimdi sıra  adresinde bekle bizi google ben geliyorum. birazdan bir makara yapalım allaha emanetsiniz…
    Devamını Oku

    7 Mayıs 2015 Perşembe

    Evli sesli sohbet evlilerle sohbet

    Evli sesli sohbet

    evlilik-sohbet
    Evli sesli sohbet
    Evli ve çiftler içi sesli sohbet sitemizde yenilikler bitmek bilmıyor. Türkiye’nin en güzel ve en iyi evli sohbet odalarını değerli evli insanları için hazılardık. Evli sohbet, kanallarında birbirinden farklı insanların katıkıları ile bir çok adresleri geride bırakarak adım adım yolumuza devam eden adresimiz yeni nesil evli kişilerin sohbet salonları olmaya karar verdi. Evli ve çiftler için sesli sohbet odalarında görüntülü sohbet keyfi ile hem sesli olarak konşarak aradıkları huzuru ve aradıkları mutlulukları seslilobby.com sayfamızda bulmakta: Kimi evli katılımcılar adresimize yeni katılsada farklı olduğumuzu onlara ispatlamış olduk. Sanal ve internet kullanıcılarının en rengli sesli sohbet sayesinde 4 ayrı kamera özeliklerini ücretsiz olarak karşılamaktayız.

    Çoğu canlı evli sohbet sayfalarının adresi olmaya devam eden sitemiz muhteşem bir çıkış yaparak arama motorlarının en gözde sitesi olmaya devam edıyor. Sesli sohbet sitemiz sayesinde isterseniz seviyeli sohbet etme imkanı dilerseniz cinsellik kanalarımızda aranıdığınız muhabbet keyfini yakalaya bilirsiniz. Elit çiftlerin buluştuğu ve hayatımızın yannış kişiler bağladığımız hayatı düzeltmek için evli chat odasına bağlanarak ardıkları sevgiyi bulmakta. Bildiğiniz üzere bazı erkek yada kadınlar haya arkadaşlarını seçerken yanlış insan olduklarını evlilikten sonra anlamktadır. Ne yazikki kültürümüzde bu tarz yannışlıklar bir hayli çoktur. Bu yannışlıkları evli sohbet, çerçevesine katılarak doğru kişileri arayan bayanlar ve erkekler bir hayli fazla olmaktadır.

    Bu yüzden evli çiftler sesli lobby chat sitemize katılarak aradıkları mutlulukları sitemizde aramaktadır. Neden? çünkü internet ortamlarında birebir konuşmak daha iyi gelmektedir. Evli insanları kendilerini daha iyi anlatmaları için bu tarz sesli sohbet sitelerini tercih etmektedir. Hayat akışımızı ve iletilşim konusunda güçlük çeken binlerce insan olduğunu düşünuyorum bazı insanlar kendilerini yazılı olarak ifade edemesede kimisi ise sesli olarak görüşme sayesinde yada telefonların aracı ile kendini daha ifade etmek için bu tarz etkinlikleri kulanmakta. Evli çift kanalları bütün aleme bedava sohbet eşliğinde ücretsiz bir şekilde katılarak yüzlerce misafirlerimiz arasına katılarak aradıkları huzuru be aşka dair herşeyi bizler ile paylaşmaktadır. http://www.ilksohbet.blogspot.com/ Ailesi olarak sitemizi tercih eden bütün ziretcilerimize sonsuz teşekülerimizi sunarız bizlerddn fikirlerinizi ve yorumlarınızı esir gemeden ilete bilirsiniz. Hayatın bize verdiği güzelikleri iyi değerlendirelim..
    Bir önceki Makalemizde Oral sex Rehberi Adlı konuyu işlemiştik Buradan Oral sex rehberi makalemızı okuya bilirsiniz
    yorum yaparak sizlerde Arkadas edine bilirsiniz. 
    Devamını Oku