Sohbet sitesine girmek için OK tuşuna basın. Choose an username yazan boşluga rumuzunuzu yazın ve Enter' e tıklayın.

Sohbet sitesine girmek için OK tuşuna basın. Choose an username yazan boşluga rumuzunuzu yazın ve Enter' e tıklayın.

ilk sohbet

19 Mayıs 2015 Salı

penis büyütme teknikleri 2015

penis büyütme teknikleri 2015

ilk sohbet olarak bu makaleyi sizler için ekledik.not: makale alıntıdır.
Penis büyütme teknikleri – Penis büyütme egzersizleri – Elle penis büyütme – Doğal yöntemlerle penis büyütme gibi bütün sorularınıza tatmin edici cevaplar ve çözümler bulmaya çalışacağız.

Penis büyütme hakkında üç temel yöntem:


penis büyütme teknikleri 2015
penis büyütme teknikleri 2015

Yatakta cinsel performansını artırmanın ve sıkı bir ereksiyonun yolu penis boyutunu büyütmekle mümkündür. Penis buyutme pazarında oldukça çeşitli ürünler mevcut durumda, tabi her ürünün kendine göre yöntemleri var.


Bizi ilgilendiren, bu ürünlerin içinde ilaç, alet veya tıbbi (ameliyat) bir yöntem uygulamadan kendi kendimize egzersizleri uygulayarak en iyi sonucu alıp penisimizi büyütebilir miyiz? Yazının devamında sizlere bunların yöntemlerini anlatmaya çalışacağım. Eminim penis büyütme hakkında oldukça fazla yazı, makale okumuş video izlemişsinizdir. Aklınızın bir kenarında her zaman şu soru vardır. Bu gerçek mi? gerçekten penisi büyütmek mümkün mü? Mümkünse bile ben bunu yapabilir miyim? Penisi büyütebilir miyim? Egzersizleri kendi başıma çalışabilir miyim? Bütün bu kafanızdaki sorulara cevap bulmaya çalışacağız. Fakat burada şunu not düşeyim, piyasada mevcut çeşitli ürünlerin etkinliği hakkında herhangi bir açıklama yapmak yerine, üç farklı penis büyütme egzersizi ile bu sorulara cevap bulmaya çalışacağız.

Bu egzersizleri yapmanın çok iyi olduğu hakkında endişeleriniz olabilir. Farklı erkekler farklı egzersizlerle farklı sonuçlar yaşayabilirsiniz. Ancak, burada göstereceğim üç egzersizle çoğu erkek çok faydasını bulacaksınız.

Bu egzersizleri doğru ve tutarlı yaparak, penisin uzunluğu ve kalınlığında artışlar mümkün olacaktır.

Uzun yıllar boyunca, elle penis geliştirme egzersizlerinin penis boyutunu büyüttüğünü uydurma olarak düşünenler olmuştu.

Şimdi, bu durumun böyle olmadığı uzmanların açıklamaları ile çok daha iyi anlaşılıyor. Elle yapılan egzersizleri binlerce yıl boyunca bütün medeniyetler, kabileler başarıyla kullanılmaktadır ve pek çok kültürde yaygın uygulamalar vardır. Porno yıldızlarının ve Amerikalı erkeklerin birçoğunun uyguladıkları, profesyonel yöntemlerde var. Bunlar uzman ekiplerce hazırlanmış görsel, işitsel eğitim şeklinde ücretli ürünlerdir. Hiçbir kimyasal ilaç veya ameliyat gibi durumları yaşamadan elle evde yapılabilecek profesyonel ürünler ama söylediğim gibi bunlar ücretli ürünler türkiyedede mevcut isterseniz ÜRÜNLER bölümünden baka bilirsiniz biz dönelim yazımıza


Egzersizin penise etkileri nelerdir?

Penise uygulanan germe ve çekmelerle, penisin dokuları genişletebilir. Hücresel bölünmeler meydana gelerek. Penis boyutunda ve kalınlığında bir artışa sebep olur.

Penis büyütme hedefine ulaşmak için elle yapılan egzersizlerde bazı temel unsurlar vardır bunlar germe, sıkma, esnetme.  Bu sistemleri doğru uyguladığınız sürece mutlaka sonuç alırsınız bunlar denenmiş sonuç alınmış yöntemlerdir.

  1. Temel Esneme Egzersizi

  
penis büyütme teknikleri
Penis için en temel germe egzersizi penis başının parmaklar ile tutup diğer elin bileğini destek yaparak vücuttan uzaklaştırmaya çalışmaktır. Yaklaşık on saniye çekip serbest bırakılmalı.

 Resimde görüldüğü şekilde elleri değiştirerek farklı yönlere uygulama yapılmalı bu egzersizi beş dakika uygulaya bilirsiniz amaç penis dokusu üzerinde stres oluşturarak dokuların genişlemesini sağlamaktır.

2. Islak Jelq Egzersizi


penis büyütme teknikleri

Jelqing yaygın olarak penis kalınlığını artırmak amacıyla gerçekleştirilir. Kısmen dik penis dip kısmından başparmak ve işaret parmağı ile uygun şekil yapılır.

Daha sonra, penisin kafasına doğru kan sağma işlemi yapılır. Çoğu zaman, bu egzersiz biraz rahatsızlık verebilir penisi tahriş etme riskinden dolayı bu işlemi ıslak yapıyoruz. Burada temel amaç dipten uca doğru sağma yapmaktır. Tahriş olayını engellemek için ıslatma veya az miktarda krem penisin üzerine sürülerek, ıslak jelq gerçekleştirilir.

3. İplik Yöntemi


Eğirme yöntemi olarakda bilinir. Çalışma tarzı oldukça basittir, penis başının etrafından kavranır ve dairesel bir şekilde (tabiri caizse) twirled edilir.

Bu öncelikle bir uzatma egzersizidir, ancak biraz kalınlaştırmada sunabilir.

Not: Bu penis geliştirme egzersizlerini kullanmak isteyen herkesin bunları yapmak için doğru yolu detaylandırma ve daha fazla araştırma yapması GEREKİR. Burada yer alan üç yöntem en basit ve olayın temelini anlatmaya yöneliktir.
 Bir önceki makalemizde okulda nasıl popüler olunuru işlemiştik isterseniz buraya Tıklayarak onuda okuya bilirsiniz.
Değerli yorumlarınızı bekliyoruz.

1 Post a Comment: